Prijava na e-novice
KLEMEN SLAKONJA
v Špas teatru 1
5. 2.
torek
februar
19.00
Špas teater Mengeš

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija sta enačba za nepozaben glasbeni večer, prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim talentom.

Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator, ki je diplomiral iz dramske igre na AGRFT in je bil od leta 2010 do letos član igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana, je skupaj z imenitnim Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom ustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen uspeh in odziv.

Prisluhnili boste lahko nekaterim največjim hitom Klemna Slakonje, parodičnim priredbam popularnih pesmi, s katerimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Ruf mich Angela, Golden Dump (The Trump Hump), Putin, Putout, The Perverted Dance (Cut the Balls), to so le nekatere najbolj znane porogljive uspešnice. Zablestel bo tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna a Surriento, v zmagovalni skladbi na izboru za Pesem Evrovizije leta 2017 Amar pelos dois, v vlogi Jana Plestenjaka, Magnifica, …

Prav vsak koncert Klemen oplemeniti s svojimi domislicami. Zato je vsak nastop nekaj posebnega. Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost torej, da v živo doživite njegov nastop. Zato ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Big Band RTV Slovenija

Klemen Slakonja

Lojze Krajnčan dirigent