Prijava na e-novice
KLEMEN SLAKONJA in ĐURO
Tretja ponovitev glasbene uspešnice
8. 1.
torek
januar
19.30
Gallusova dvorana, Cankarjev dom

3⃣PONOVITEV USPEŠNICE – Po že drugič razprodani Gallusovi dvorani se Klemen Slakonja skupaj z Big Bandom RTV Slovenija pripravlja na tretji hit večer. Ponovno s posebnim gostom. Tokrat bo to vsem dobro znani Branko Đurić – Đuro. Ne zamudite te “eksplozivne” kombinacije smeha in glasbe!

🎤KLEMEN SLAKONJA
🎷BIG BAND RTV Slovenija
🎁posebni gost: BRANKO ĐURIĆ – ĐURO
dirigent: Lojze Krajnčan
🎟 Vstopnice: https://goo.gl/wjdDdt

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija sta enačba za nepozaben glasbeni večer, prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim talentom.

Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator, ki je diplomiral iz dramske igre na AGRFT in je bil od leta 2010 do letos član igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana, je skupaj z imenitnim Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom ustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen uspeh in odziv.

V intervjuju za Elle je Klemen pred časom o projektu povedal tole: »K sodelovanju me je dirigent Lojze Krajnčan povabil že lani, a se nam žal ni izšlo. Letos ovir ni bilo in sem povabilo z veseljem sprejel. Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki jih bova združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi … Pri tem ne bo šlo za preoblačenje v like, predvsem bom pel s svojim lastnim glasom, bom pa vse skupaj začinil tudi z imitacijskimi vložki. Vsekakor se obeta zanimiv večer.«

Tako boste lahko prisluhnili nekaterim največjim hitom Klemna Slakonje, parodičnim priredbam popularnih pesmi, s katerimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Ruf mich Angela, Golden Dump (The Trump Hump), Putin, Putout, The Perverted Dance (Cut the Balls), to so le nekatere najbolj znane porogljive uspešnice. Zablestel bo tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna a Surriento, v zmagovalni skladbi na izboru za Pesem Evrovizije leta 2017 Amar pelos dois, v vlogi Jana Plestenjaka, Magnifica, …

Prav vsak koncert Klemen oplemeniti s svojimi domislicami. Zato je vsak nastop nekaj posebnega. Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost torej, da v živo doživite njegov nastop. Zato ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Big Band RTV Slovenija

Klemen Slakonja

Lojze Krajnčan dirigent

Posebni gost: Branko Đurić – Đuro