Prijava na e-novice
BigBAND@SiTi:
VEČER Z ELZO BUDAU
23. 3.
sobota
marec
19.00
Siti Teater BTC

Ekskluzivni koncert Big banda RTV Slovenija z Nuško Drašček, Nino Strnad in Tilnom Artačem, dirigent: Patrik Greblo, gostiteljica večera: Elza Budau
Po nepozabnem večeru in izjemnih odzivih na koncert ob 80-letnici velike dame slovenske popevke, Elze Budau, ki smo ga leta 2022 priredili na letnem odru SiTi pod zvezdami, ponosno napovedujemo še ekskluzivno ponovitev v intimnem ambientu naše dvorane. Avtorica več kot tisoč besedil, Ježkova nagrajenka, prejemnica Viktorja za življenjsko delo, prejemnica državnega Srebrnega reda za zasluge in častna meščanka mesta Ljubljana, bo z Big bandom RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla tudi tokrat gostila Nuško Drašček, Nino Strnad in Tilna Artača. Zimzelene uspešnice kot so Poletna noč, Brez besed, Pegasto dekle, Samo nasmeh je bolj grenak in Ti si moja ljubezen se bodo prepletle z manj znanimi skladbami po izboru avtorice same.
Ne zamudite ekskluzivnega večera nepozabnih besedil in čudovite glasbe v izvedbi vrhunskih glasbenikov in v družbi izjemne umetnice in izjemne ženske!

Big Band RTV Slovenija

dirigent: Patrik Greblo

solisti: Nuška Drašček, Nina Strnad in Tilen Artač

gostiteljica večera: Elza Budau